Eksemplarer av Kunsten å Krige

Da jeg ryddet på loftet fant jeg tre eksemplarer av min bok “Kunsten å krige.” Hvis det er noen som ønsker å skaffe seg en signert utgave av boken, er det bare å ta kontakt i kommentarfeltet. Prisen er 200 kroner pluss 30 kroner i post, totalt 230 kroner. Legg inn epost-adresse så tar jeg kontakt.

Share this:

This entry was posted in filosofi. Bookmark the permalink.

5 Responses to Eksemplarer av Kunsten å Krige

 1. Fredrik Østvik says:

  Ja takk!

  Svar: jeg svarte på epost.

 2. Vegard Bjerkli Bugge says:

  Jeg vil gjerne ha et eksemplar hvis du fortsatt har noen til overs. Godtar du bankoverføring eller PayPal?

  Svar: jeg har dessverre gått tom for denne gang, men hvis jeg får inn flere skal jeg si ifra.

 3. sindre rudshaug says:

  Jeg har to eksemplarer.

  Bugge, hvis du sender meg for porto skal du få den gratis, mot at du sender den videre til nestemann som ønsker den etter deg – gratis. Boka er svært god og lettlest.

  Mvh Sindre

  • Vegard Bjerkli Bugge says:

   @sindre rudshaug :

   Tusen takk. Hvis jeg får oppgitt en epostadresse så kan jeg eposte en leveringsadresse til deg, og så kan du besvare med portokostnader og en bankkonto jeg kan overføre til.

   Vær trygg på at jeg kommer til å låne den rundt etter at jeg har lest den ferdig.

   Svar: personlig hadde jeg heller satt pris på at folk kjøpte og betalte forfatteren av boken da. Jeg er litt ambivalent i forhold til å la folk reklamere for gratis-utlån av mine bøker på min blogg.

   • sindre rudshaug says:

    sondres@gmail.com

    🙂

    Svar: personlig hadde jeg heller satt pris på at folk kjøpte og betalte forfatteren av boken da. Jeg er litt ambivalent i forhold til å la folk reklamere for gratis-utlån av mine bøker på min blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *