Forslag til flyktningpolitikk

Jeg har lagt merke til at ingen av de etablerte partiene i Norge har foreslått noen enkle grep som kunne gjort flyktningpolitikken langt mindre problematisk og svelgbar for de aller fleste. Norge har forpliktet seg til å ta i mot et visst antall tusen flyktninger per år, og dette vil på sikt endre Norges demografi dramatisk, og mange er skeptiske til dette. Det finnes en enkel løsning: prioriteringskø.

Yazidi flyktning

Hvis partiene hadde sagt at av det antallet flyktninger vi har forpliktet oss til å ta i mot vil vi prioritere dem ut i fra hvor forfulgt de er, ville problemet forsvunnet. Det er nemlig slik at den aller mest forfulgte gruppen mennesker er kristne som forfølges av muslimer. Dernest har vi gruppen jøder som forfølges av muslimer. Dernest har vi etniske minoriteter slik som Yazidiene som forfølges av muslimer. Dernest har vi ateister og homofile som forfølges av muslimer.

Når vi tar inn flyktninger til Norge kunne vi krevd at vi først velger ut folk fra disse forfulgte gruppene før vi tar inn noen andre. Dernest, når det ikke finnes noen etniske, seksuelle og religiøse minoritetene som forfølges av muslimer igjen å hjelpe i verden, kan vi begynne å åpne døren for muslimer som forfølges av muslimer.

Dette er en ordning som gir de som trenger hjelpen aller mest, samtidig som det demper bekymringene til de som er redde for at man tar inn folk som kan utgjøre et problem i fremtiden.

En slik ordning vil kreve at vi vil måtte være litt mer aktive i flyktningpolitikken fordi de aller mest forfulgte minoritetene ikke kan komme til Europa som flyktninger fordi de blir forfulgt av muslimske migranter på veien eller av muslimer i FN-flyktningleire. Vi kan altså ikke bare ta i mot mennesker tildelt oss av FN eller som kommer hit som migranter fordi vi da ikke får de som virkelig er forfulgt.

Enten man er for eller mot å ta i mot flyktninger til landet kan man altså i det minste bestemme hvilken type flyktninger vi tar i mot, og dette er en endring som kan gjøres raskt og uproblematisk. Det finnes hjelpegrupper som har spesialisert seg på å identifisere og hjelpe minoriteter som forfølges av muslimer slik at det er mulig å omgå det korrupte FN-systemet.

Share this:

This entry was posted in politikk. Bookmark the permalink.

7 Responses to Forslag til flyktningpolitikk

 1. Jone Bjørheim says:

  Legg merke til at mange av dem som undertrykkes eller er på flukt i midt Østen ofte har lys hus, lyst hår (de er ikke semitter) og de er i tillegg ikke muslimer. De kan være kristne, eller religion spiller en mindre rolle i deres liv.

  Svar: det er en kjent sak at det er mye rasisme i Midtøsten.

  Dette er så påfallende at det ikke er tilfeldig. Det ser ut til å være en villet politikk fra Vestens side. For eksempel herskerne Saddam Hussein i Irak, Gadafi i Libya og Assad i Syria har blitt valgte ut av USA til at spesielt deres regimer skulle styrtes. Man skal huske på at Saddam Hussein, Gadafi og Assad alle var herskere som selv med alle sine feil praktiserte religionsfrihet i landene sine, de passet faktisk godt på de kristne, og de var (Assad er) vestlig orienterte og ønsket samarbeid med Vesten og de var åpne for industrialisering og modernisering.

  Hvordan kan det ha seg at Vesten spesielt har valgt ut at kristne, sekulære, lyshudede og folk med lyst hår og herskere som praktiserte religionsfrihet og modernisering spesielt skulle forfølges/styrtes/drepes. Dette er påfallende, det er en villet politikk, men hvem har villet det slik og hvem er det som står bak og trekker i trådene?

  Svar: jeg tror ikke det er en villet politikk. Det var heller ikke villet politikk da Europa ikke reagerte på Jihad på 400 år før paven endelig tok til ordet for en selvforsvarkrig.

  • realist says:

   Angående forfulgte folkegrupper så er den mest diskriminerte av alle: hvite heteroseksuelle menn i vestlige land, alle minoriteter har lover som beskytter dem mot all slags diskriminering, mens hvite heteroseksuelle menn er fritt villt.

   Et godt eksempel på dette er pride opptoget i Oslo hvor alle slags fargerike og seksuelle minoriteter spradet rundt i Oslo for å feire såkalt “mangfold”, men da en gruppe hvite menn fra nordfront skulle ha en demonstrasjon som muligens kunne tolkes som “white pride” ble det et enormt oppstyr. Hvorfor denne dobbeltmoralen?

   Som hvit heteroseksuell mann tar jeg ikke dette spesielt tungt, jeg er uansett glad for at jeg er hva jeg, og ingen kan ta det fra meg. Men likefullt er dette et interressant fenomen.

 2. Ako says:

  Nordfront er en samling med forferdelige mennesker, som oppfordrer til vold og i ytterste konsekvens etnisk rensning. Å sammenligne disse med gla’homsene i Pride virker noe spesielt, for å si det forsiktig. Jeg synes det er bedre å fokusere på at stormtroppene til venstresiden, Antifa, får holde på uten særlig kritikk fra media og andre venstreraddiser. Disse gruppene lever er gjensidig avhengig av hverandre. Weimar-republikken all over.

  • realist says:

   Ako

   Jeg kjenner ingen i Nordfront så hva de egentlig står for skal jeg ikke uttale meg om, men såvidt jeg forsto det gikk demonstrasjonen deres fredelig for seg, selv om mange ble provosert.

   Men selv om man blir provosert av noe betyr ikke det at det man blir provosert av er voldelig. Mange venstrevridde er så overfølsomme at de forveksler ideologisk uenighet som fysisk vold, og derfor reagerer de med vold tilbake. Det virker som de ikke klarer ikke å skille logisk argumentasjon fra vold.

   Jeg tror at når disse sammenstøtene blir voldelige skyldes dette at det er arrangert slik. Det beste er nok å holde de to gruppene totalt adskilt å unngå noensomhelst konfrontasjon.

   Reaksjonen til gla’homsene du refererer til i videoen nedenfor er et eksempel på at dette neppe vil ende bra til slutt.

   https://m.youtube.com/watch?v=5hofWEDNFVY

   Se for deg situasjonen når dette eskalerer i større skala.

 3. Pingback: Forslag til flyktningpolitikk | Ekte nyheter

 4. Jørgen Andre Næsje says:

  Du nevner hvor forfulgt forskjellige mennesker er i denne rekkefølgen: kristne, jøder, yazidiene, ateister og homofile. Er det hvor mange som blir forfulgt det dreier seg om, eller er det i hvor stor grad hver enkelt person blir forfulgt?

  Mulig jeg burde vite dette, men hva innebærer det å bli forfulgt? Er det staten som forfølger dem eller er det private?

 5. Anonym says:

  Og før ditt forslag kunne man behandlet asylanter etter loven som allerede eksisterer. Nemlig å gi asyl til de som er politisk forfulgt, noe som ville gjort hundretusenvis om til noen få titalls.

  Etter min erfaring er det sjelden loven det er noe galt med. Det er menneskene som er satt til å forvalte den som ikke evner å utføre oppgavene sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *