Bok: Kampen om klimaet

Min første bok kom ut i desember 2007, omtrent samtidig med at Al Gore kom til Oslo og mottok Nobels miljøpris. Boka har så langt solgt omkring 1000 eksemplarer og fått mange gode tilbakemeldinger. Her er teksten i fra baksiden av boka:

“Dommen er avsagt. Mennesket er skyldig i ubotelige skader på klimaet. Straffen er permanent innskrenking av folks rettigheter. Klimaendringer skal bekjempes med fattigdom og død. Men er dette en legitim dom? Holder bevisene i retten? Er straffen rettferdig? For å være føre var har tiltalte vært antatt skyldig inntil det motsatte er bevist. Menneskeheten har stått forsvarsløs mot anklagene. Denne boken retter opp på den grove ubalansen med et uhemmet forsvar for menneskeheten og den industrielle sivilisasjon. Aktoratets troverdighet plukkes fra hverandre og et humant alternativ til Kyoto-avtalen skisseres.”

 

«Politikerne og byråkratene som bestemte seg for å sende Al Gores politiske propagandafilm ut til alle videregående skoler i landet, burde bli tvunget til å lese denne boka.»
Heidi Nordby Lunde – VamPus

Kampen om klimaet: til forsvar for menneskeheten

Artikkel om boka i Dagbladet

Jeg har fremdeles et lite restopplager så boka kan bestilles direkte fra meg. (epostadresse onar krøll systemagi.no)