Bok: Kunsten å krige

Basert på et foredrag jeg holdt for DLF sommeren 2008 skrev jeg boken Kunsten å krige, som er en bok om hvordan man argumenterer mot irrasjonelle mennesker. Fra bokens bakside:

“En debatt mellom rasjonelle mennesker er en fryd, men hva gjør man når motparten er irrasjonell? Hva med om de irrasjonelle er i flertall? Hva med om de er anerkjente akademikere og politikere som styrer samfunnet i totalitær retning? Da er det bare mental krigføring som nytter. For å vinne tilbake retten til å bestemme over sitt eget liv må man derfor mestre kunsten å krige. Dette er en håndbok for liberalister og Objektivister for å vinne kampen om begrepene. Den som skriver ordbøkene skriver i praksis også historiebøkene.”

Kunsten å krige

5 Responses to Bok: Kunsten å krige

 1. Pingback: Sosialistkoden knekket | Onar Åms Lillablogg

 2. Pingback: Gjøkungene | Onar Åms Lillablogg

 3. Kunsten å krige says:

  Hvor kan jeg kjøpe denne boken utenom Lulu-websiden? Prisen var ikke veldig konkurransedyktig til nett å være og hvor sendes boken fra? Selger du denne direkte fra en egen nettside for eksempel?

  mvh DLF-velger

  PS: Kunsten å “krige”mot irrasjonelle sosialister og religiøse ,er nok en viktig start. Man må også kjenne litt på hva folk er opptatte av. Der har DLF en utfordring. For eksempel i å informere om hva som er de viktigste forskjellene og likhetene mellom DLF og Venstre, og mellom DLF og den mer konservative høyresiden.

  Svar: det er mulig å bestille boken direkte fra meg.

 4. Jeg har lest 66% av boken kunsten å krige nå.
  Det er mye bra i den boka. Det er en lærerik bok.

 5. kritiskblikk says:

  Jeg bestiller boken “Kunsten å krige”, hvis den kan bestilles direkte fra deg.
  Send info til min E-adresse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *